Last Updated : 30 Nov 2013.

SPOTTING ERRORS IN VERBS

Exercises - Wrong VERBS

1. Go, fetch that pen.
ans : Go and bring that book.
Answer
2. She sell see shells.
ans : She sells sea shells.
Answer
3. She prefers tea than coffee.
ans : She prefers tea to coffee.
Answer
4. People has always laughed at new ideas and daring experiments.
ans : People have always laughed at new ideas and daring experiments.
Answer
5. All our staffs are strained and experienced.
ans : All our staffs are trained and experienced.
Answer
6. She don’t know but I do.
ans : She doesn♥t know, but I do.
Answer
7. Alms is given to beggars.
ans : Alms were given to beggers.
Answer
8. No news is good news.
ans : No news are good news.
Answer
9. I taught French to her.
ans : I taught her French.
Answer
10. They gave a prize to me.
ans : They gave me, a prize.
Answer
11. Please show to me the way.
ans : Please show me the way.
Answer
12. He saved me from much trouble.
ans : He saved me from trouble.
Answer
13. She sold her pen to me.
ans : She sold me her pen
Answer
14. The book is printing.
ans : The book is being printed.
Answer
15. The cows are milink.
ans : The cows are being milked.
Answer
16. Honey is tasted sweet.
ans : Honey tastes sweet.
Answer
17. The brush is feeling rough.
ans : The brush feels rough.
Answer
18. We shall go equal.
ans : We shall go equals.
Answer
19. Don’t resign yourself to fail.
ans : Don’t resign yourself to failure.
Answer
20. Good be with the dead.
ans : Better be with the dead.
Answer
21. I had taken this than that.
ans : I had rather taken this than that.
Answer
22. I had run than walk.
ans : I had sooner run than walk.
Answer
23. I saw him to fight a hard battle.
ans : I saw him fight a hard battle.
Answer
24. We began to eat to sit down.
ans : Having sat down, we began to eat.
Answer
25. The joker did nothing but laughing.
ans : The joker did nothing but laugh.
Answer
 

 

 

Share this page
comments powered by Disqus