Last Updated : 30 Nov 2013.

SPOTTING ERRORS IN ADJECTIVES

Exercises - Wrong Adjectives

1. They did not give us some money.
ans : They did not give us any money.
Answer
2. Any women came here.
ans : Some women came here.
Answer
3. Few persons are millionaires.
ans : A Few persons are millionaires.
Answer
4. Any ten men were present.
ans : Nearly ten men were present.
Answer
5. A several men visited.
ans : Several men visited.
Answer
6. He has an enough money.
ans : He has enough money.
Answer
7. Has he had some bread?
ans : Has he had any bread?.
Answer
8. Did you pick some flowers?
ans : Did you pick any flowers?.
Answer
9. She came each two hours.
ans : She came every two hours.
Answer
10. 15th August is a historical day.
ans : August the Fifteenth is an historical day.
Answer
11. You can take each side.
ans : You can take either side.
Answer
12. Which mobile is that?
ans : What mobile is that?
Answer
13. What mobile do you like best?
ans : Which mobile do you like the best?
Answer
14. She went by the train down.
ans : She went by the down train.
Answer
15. This is a chair to sit.
ans : This is a chair to sit on.
Answer
16. She is my older sister.
ans : She is my elder sister.
Answer
17. Give me the one pen.
ans : Give me one pen.
Answer
18. He lost one pen he had.
ans : He lost the one pen he had.
Answer
19. The good old man was a simpleton.
ans : The good old man was very simple.
Answer
20. This is number three lesson.
ans : This is the lesson number three.
Answer
 

 

 

Share this page
comments powered by Disqus