Last Updated : 30 Nov 2013.

SPOTTING ERRORS IN GENDERS

Exercises - Wrong Genders

Most of the people do not know the genuine usage of Genders.

1. This man is a spinster.
ans : This man is a bachelor.
Answer
2. We caught a tiger with two cubs.
ans : We caught a tigress with two Cubs.
Answer
3. This is a she-cattle.
ans : This is a cow.
Answer
4. This male is a donkey.
ans : This male is a jack.
Answer
5. She is a tiger.
ans : She is a tigress.
Answer
6. This is a he - goose.
ans : This is a gander.
Answer
7. I caught a female fish.
ans : I caught a spawner.
Answer
8. There are male fish and female fish in the pot.
ans : There are milter and spawner in the pot.
Answer
9. My niece is a beautiful boy.
ans : My niece is a beautiful girl.
Answer
10. My uncle is a witch.
ans : My uncle is a wizard.
Answer
11. She is a servant.
ans : She is a servant-maid.
Answer
12. She is the author of this book.
ans : She is the authoress of this book.
Answer
13. This man is a giantess.
ans : This man is a gaint.
Answer
14. He is a czarina.
ans : He is a czar.
Answer
15. She is a headmaster.
ans : She is a headmistress.
Answer

 

 

Share this page
comments powered by Disqus