Last Updated : 30 Nov 2013.

SPOTTING ERRORS IN ADVERBS

Exercises - Wrong ADVERBS

1. I came cross a friend.
ans : I came across a friend.
Answer
2. The deer is live.
ans : The deer is alive.
Answer
3. They shut the door before the thieves came shortly.
ans : They shout the door shortly before the thieves came.
Answer
4. The cellphone was found after it was lost long.
ans : The cellphone was found long after it was lost.
Answer
5. They arrived at midnight after a few hours.
ans : They arrived a few hours after midnight.
Answer
6. I am your sincerely.
ans : I am sincerely yours.
Answer
7. The above sum is wrong.
ans : A sum about is wrong.
Answer
8. This is a mail up.
ans : This is an up-mail.
Answer
9. She lives in a country far off.
ans : She lives in a far off country.
Answer
10. Soon you go, the good.
ans : The sooner you go, the better.
Answer
11. She came to my house latest.
ans : She came to my house last.
Answer
12. This was the last model.
ans : This was the latest model.
Answer
13. He did it wiselier than her.
ans : He did it more wisely than her
Answer
14. She spoke loud.
ans : She spoke aloud.
Answer
15. I was little tried.
ans : I was a little tired.
Answer
16. She comes to me sometime.
ans : She comes to me sometimes / Sometimes, she come to me.
Answer
17. She stays with me sometimes.
ans : She stays with me for sometimes.
Answer
18. All saves one left.
ans : All save one left.
Answer
19. Crops have been spoiled owing to rains.
ans : Crops have been spoiled due to heavy rains.
Answer
20. The flea flew exactly the boy’s overhead.
ans : lea flew exactly over the boy’s head.
Answer
21. He was sitting inside the door almost.
ans : He was sitting almost outside the door.
Answer
22. You are well of.
ans : You are well off.
Answer
23. From the garden the cat ran in the house.
ans : From the garden, the cat ran into the house.
Answer
24. The flag is flying into the house.
ans : The flag is flying on the house.
Answer
25. She has come beyond the seas.
ans : She has come from beyond the seas.
Answer
26. I met her perticular.
ans : I met her in particular.
Answer
27. The cat was set large.
ans : The cat was set at large.
Answer
28. No profits will come.
ans : No profits will come in.
Answer
29. They set on their journey.
ans : They set out on their journey.
Answer
30. This villa is to let out.
ans : This villa is to let.
Answer
 

 

 

Share this page
comments powered by Disqus