Last Updated : 30 Nov 2013.

SPOTTING ERRORS IN CONJUNCTIONS

Exercises - Wrong CONJUNCTIONS

1. He got prize and you got a job.
ans : He got a prize and you got a job.
Answer
2. She was degraded both and expelled.
ans : She was both degraded and expelled.
Answer
3. He is also guilty and you.
ans : He is guilty and you too.
Answer
4. She is an idler and careless to.
ans : She is an idler careless too.
Answer
5. He was not only accused but convicted.
ans : He was not only accused, but also convicted.
Answer
6. Neither you or he is a thief.
ans : Neither you nor he is a thief.
Answer
7. I am sad and hopeful.
ans : I am sad but hopeful.
Answer
8. All men were against him; he succeeded.
ans : All men were against him; nevertheless he succeeded.
Answer
9. He failed; he stuck to his work.
ans : He failed; however, he stuck to his work.
Answer
10. Go where you like; not stay here.
ans : go where you like; else do not stay here.
Answer
 

 

 

Share this page
comments powered by Disqus