Last Updated : 30 Nov 2013.

SPOTTING ERRORS IN SINGULAR AND PLURAL

Exercises - Wrong Numbers

1. Cat has many life.
ans : Cat has many lives.
Answer
2. None of the boy is very intelligent.
ans : None of the boys is very intelligent.
Answer
3. I bought four dozens apples.
ans : I bought four dozen apples.
Answer
4. One of my sister is poor.
ans : One of my sisters is poor.
Answer
5. The three first songs were delightful.
ans : The first three songs were delightful.
Answer
6. I brought him two scarfs.
ans : I brought him two scarves.
Answer
7. My bedroom is full of mouses.
ans : My bedroom is full of mice.
Answer
8. She owns may house.
ans : She owns my houses.
Answer
9. He has two mother-in-laws.
ans : He has two mother-in-law.
Answer
10. They are thirty in numbers.
ans : They are thirty in number.
Answer
11. He has two steps-daughter.
ans : He has two step-daughter.
Answer
12. He is an alumini of the Oxford University.
ans : He is an aluminus of the Oxford University.
Answer
13. Where are the axis of the Moon and the Earth.
ans : Where are the axes of the Moon and the Earth.
Answer
14. Sunrise is a great phenomena.
ans : Sunrise is a great phenomenon.
Answer
15. This cattle is yours.
ans : These cattle are yours.
Answer
16. Please send me all these informations.
ans : Please send me all this information.
Answer
17. He has two dozens of eggs.
ans : He has two dozen of eggs.
Answer
18. Please lend me a five-dollars note.
ans : Please lend me a five-dollar note.
Answer
19. This is a five years-old baby.
ans : This is a five year old-baby.
Answer
20. She gave me many advice.
ans : She gave me much advice.
Answer
 

 

 

Share this page
comments powered by Disqus