Last Updated : 30 Nov 2013.

SPOTTING ERRORS IN PROPER NOUNS

Exercises - Wrong Proper Nouns

1. We met john yesterday.
ans : We met John Yesterday.
Answer
2. Has he seen Minister?.
ans : Has he seen the Minister?.
Answer
3. He went to the Paris.
ans : He went to Paris.
Answer
4. We have lived in a London.
ans : We have lived in London.
Answer
5. My grand father died at london.
ans : My grand father died in London.
Answer
6. My uncle lived in California.
ans : My uncle lived at California.
Answer
7. Pakistan is in the North of India.
ans : Pakistan is to the North of India.
Answer
8. This firm is called the David, Boon & Co.,.
ans : This firm is called M/s.David Boon & Co.,
Answer
9. This is the office of the M/s.David Boon & Co.,
ans : This firm is office of M/s.David, Boon & Co.,
Answer
10. Have you been to Taj Mahal.
ans : Have you been to the Taj Mahal.
Answer
11. How long has he lived in the Kashmir.
ans : How long has he lived in Kashmir.
Answer
12. Sri Lanka is in Indian Ocean.
ans : Sri Lanka is in the Indian Ocean.
Answer
13. I am Christian.
ans : I am a Christian.
Answer
14. George was king.
ans : George was a King.
Answer
15. He met the King George.
ans : He met King George.
Answer
 

 

 

Share this page
comments powered by Disqus